Filtriranje

Konus Konex je edini slovenski proizvajalec filtrnih materialov za industrijsko, tekočinsko in prostorsko filtracijo, narejenih iz netkanih in tkanih materialov. Konus Konex deluje v več kot 50 državah po svetu in nudi širok spekter materialov in filtrov. Vedno lahko izberemo pravi material za vaše potrebe in ga tudi prilagodimo vašim željam že v fazi proizvodnje materiala.

INDUSTRIJSKA FILTRACIJA

Filtri za industrijsko filtracijo so namenjeni odpraševanju prahu v industriji. Podjetje Konus Konex proizvaja različne filterne materiale teže od 350–600 g/m2, širine 215 cm in dolžine 100 m. Izbor materialov je odvisen od vrste proizvodnih dejavnosti in procesnih zahtev. Nudimo tudi razne obdelave materialov, teste materiala …

industrijska

TEKOČINSKA FILTRACIJA

Tekočinska filtracija je ena od operacij izločevanja trdih delcev iz suspenzij. Vsaka uporaba je individualno ocenjena, da se zagotovi ravnotežje med operacijskimi zahtevami. Proizvodnja je razdeljena na PP, PE in PE antistatično podporno tkanino in PP, PE in PE antistatične tkane tekočinske materiale.

tek

HVAC FILTRACIJA

Podjetje Konus Konex d.o.o po najsodobnejših proizvodnih metodah izdeluje in konfekcionira izdelke za čiščenje zraka, od enostavnih do visoko zahtevnih za različne namene in zahtevnosti uporabe. Naša proizvodnja zajema področje izdelave materialov filtrne stopnje od G3do F9, kakor tudi produkcijo končnih izdelkov namenjenih za vgradnjo. Za potrebe kupca vedno izberemo pravi material in dimenzije ter prilagodimo filter po vaših željah že v fazi proizvodnje materiala.

Slika kofili skupaj